Tragedie! Un tânăr a murit după ce a rămas blocat sub un mal de pământ care s-a surpat

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care lucra la o instalație de canalizare, și-a pierdut viața după ce a rămas blocat sub un mal de pământ care s-a surpat.

Tragedia a avut loc în comuna Iecea Mare.

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani, ce lucra la o instalație de canalizare pe raza comunei Iecea Mare, ar fi fost surprins de un mal de pământ în timp ce încerca să facă racordul la o țeavă”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Pentru extragerea tânărului rămas blocat sub pământ au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare, la fața locului fiind mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic. De asemenea, au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Victima a fost scoasă de sub pământ, însă medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul acesteia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

(Foto: ISU Timiș)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.