Cupa României la Automobilism: Cupa VTM Timiș – Nădrag 2023

O nouă competiție automobilistică pe traseu montan va avea loc sâmbătă, 15 iulie, la Nădrag: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2023”.

Competiția de viteză pe traseu montan se va desfășura în cadrul ediției a X-a a Cupei României la Automobilism și este organizată de Auto Club Rally Timiș, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Primăriei și Consiliului Local Nădrag.

Competiția se va desfășura pe un traseu în lungime de 3 kilometri, pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea.

După cum au anunțat organizatorii, parcul tehnic se va deschide la ora 8, urmând ca între 8.30 și 9.15 să se efectueze verificările tehnice și administrative.

Concursul va începe la ora 10:00 și va consta în patru manșe: o manșă de recunoaștere, o manșă de antrenamente cronometrate și două manșe de concurs.

La finalul competiției, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, după care mașinile vor fi expuse pentru a fi admirate.

Festivitatea de premiere este programată în centrul Nădragului.

În ziua 15 iulie, între orele 8 și 17, circulația va fi închisă pe DJ 681, de la intersecția cu DJ 681B, pe o distanță de 3,5 kilometri spre satul Hăuzești.

 

Lugoj Expres Cupa României la Automobilism: Cupa VTM Timiș – Nădrag 2023 VTM Timiș-Nădrag 2023 raliu Nădrag raliu Nădrag DJ 681 Cupa României concurs automobilistic competiție circulație închisă automobilism Timiș Timiș automobilism Nădrag automobilism Auto Club Rally Timiș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.