Modernizare la patru benzi a drumului între Lugoj–Buziaș și Moşniţa! Alfred Simonis: ,,Am discutat mult cu Călin Dobra și am găsit cele mai bune soluții!”

Modernizarea drumului Lugoj-Buziaș și transformarea acestuia în șosea la patru benzi este una dintre prioritățile viitoarei administrații județene conduse de Alfred Simonis. Investiția va reprezenta un mare plus și pentru orașul Lugoj, locuitorii urbei de pe Timiș, lugojenii şi nu numai folosind în număr foarte mare acest drum de legătură cu Timişoara, capitala judeţului Timiş.

Realizarea acestei investiţii va duce, atât la dezvoltarea Lugojului și la scoaterea în evidenţă a staţiunii balneoclimaterice de interes naţional Buziaş, precum şi la conexiunea facilă cu alte drumuri judeţene, prin realizarea unor sensuri giratorii la intersecţia cu drumurile spre Darova şi Boldur şi către toate celelalte localităţi aflate pe traseul şoselei între Lugoj şi Moşniţa, acolo unde a fost finalizată lărgirea şoselei la patru benzi, în urma unui proiect în valoare de aproape 31 de milioane de lei cu bani de la Consiliul Județean Timiș și prin Programul Național de Dezvoltare Locală, investiţie demarată şi semnată de Călin Dobra.

,,Am avut nenumărate discuții cu Alfred Simonis legate de această investiție și, împreună, am ajuns la concluzia că este mai mult decât necesară, atât pentru lugojeni, cât și pentru locuitorii întregii zone”, spune Călin Dobra, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Lugoj.  

Investiția ce va fi demarată de Consiliul Județean Timiș a fost susținută în repetate rânduri de reprezentanții PSD din Consiliul Județean Timiș, însă a ajuns doar la faza de studiu de fezabilitate şi proiect tehnic, evitarea realizării acestui proiect de infrastructură rutieră reprezentând încă un eșec al administrației judeţene conduse de Alin Nica.

,,Studiul de fezabilitate și proiectul tehnic sunt cuprinse pe lista de investiții a Consiliului Județean Timiș în urma unui amendament depus de colegul meu Călin Dobra, dar neluat în seamă de Alin Nica pentru că acesta este tributar unei metehne vechi: doar proiectele sale trebuie să fie puse în practică. O astfel de investiție este necesară, obligatorie aș spune, pentru o fluidizare a traficului și pentru condiții mult mai bune pentru cei care folosesc acest drum. Și când spun asta mă refer atât la lugojeni, cât şi la toți ceilalţi locuitorii din această zonă a judeţului. Am discutat mult cu Călin și am căutat cele mai bune soluții pentru a le pune în practică împreună”, a declarat Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Totul pentru Timiş! Totul pentru Lugoj!

 

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.