Recital de pian Andreea Emanuela Tinca: „Prokofiev 70”

Pianista Andreea Emanuela Tinca va susține un recital, cu ocazia comemorării a 70 de ani de la moartea compozitorului Serghei Prokofiev.

Evenimentul muzical se va desfășura sub genericul “Prokofiev 70” și va avea loc duminică, 18 iunie, de la ora 16, la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” din Lugoj.

În program: J.S. Bach – Suita franceză nr.2, în do minor; L. Von Beethhoven – Sonata opus 109; S. Prokofiev – Sonata nr. 6 opus 82.

Andreea Emanuela Tinca este absolventă a Academiei Naționale de Muzică “Gheorghhe Dima” din Cluj-Napoca, unde a studiat interpretarea muzicală (pian) și a Universității Naționale de Muzică București, unde a absolvit studii de Master (pian). A participat la concursuri naționale și internaționale, fiind laureată a Concursului Internațional de Pian „Pro Piano-România”, ediția 2021, și a Concursului Internațional de Muzică Online Moscova, ediția 2021. A susținut recitaluri la București, Cluj, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Tecuci, Arad, Lugoj, Reșița, Partoș, Carei, Sinaia, Câmpina, Szeged, etc. În 2015 a obținut o bursă la “Musik und Kunst Privaat Universität der Stadt” din Viena, la clasa profesorului Karl Barth. De asemenea, a avut apariții în emisiuni TV și Radio.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.