Primăria Lugoj: Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Având în vedere faptul că Agentia Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară în colaborare cu Primăria Lugoj a desfășurat lucrări sistematice de cadastru pe sectoarele cadastrale nr. 30, 32, 37, 40, 41, 44, 45, 48 în vederea înscrierii imobilelor în cartea funciară, se anunță tuturor deținătorilor de terenuri de pe raza UAT Lugoj publicarea la sediul Primăriei Lugoj, pe o perioadă de 60 zile a documentelor tehnice ale cadastrului rezultate, conform art.14 alin.(1) si (2) din Legea cadastrului si publicității imobiliară nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Proprietarii de terenuri sunt așteptați la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, etaj II, camera 215, Biroul agricol, cadastru, în fiecare zi de MARȚI, între orele 10:00 – 14:00, în perioada 18.12.2023 până la data de 15.02.2024, cu documentele ce atestă proprietatea.

În aceste intervale vor putea verifica împreună cu reprezentanții OCPI Timiș apartenența la sectoarele cadastrale menționate și dacă datele tehnice rezultate în urma măsurătorilor sunt în concordanță cu documentele deținute de către proprietari.

Cererile de rectificare a documentelor tehnice (dacă se constată diferențe sau erori) pot fi depuse pe loc la sediul primăriei, precum și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.