Elevii Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” – premii la concursurile și olimpiadele școlare

Și elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” din Lugoj au obținut premii la concursurile și olimpiadele școlare.

La faza regională a Concursului Public Speaking, elevii Andrei Popeț, din clasa a XI-a A, pregătit de prof. Dumitrița Gheju, și Patrick Spitzer, din clasa a X-a D, pregătit de prof. Mirela Dinu, au obținut premiul I și s-au calificat la faza națională care se va desfășura la București.

La faza județeană a Olimpiadei de Biologie, elevul Florin Hetei, din clasa a XI-a B, pregătit de prof. Cristina Franțescu, a obținut locul I și s-a calificat la faza națională.

La Concursul județean „Itinerarii virtuale pe Terra”, desfășurat în 11 martie 2022 și organizat de Inspectoratul Școlar Județean din Timiș și Societatea de Geografie din România – filiala Timiș, elevul Bogdan Ivanciu-Stroia, din clasa a VII-a A, coordonat de prof. Gabriela Ivanciu-Stroia, a obținut premiul I cu lucrarea „Megastructuri din orașele asiatice”, iar elevii Lucas Sîrbescu, din clasa a VIII-a, și Iasmina Ujhelyi, din clasa a V-a, coordonați de prof. Codruța Jivulescu, au obținut o mențiune, respectiv premiul al III-lea.

La faza județeană a Olimpiadei de Istorie, elevul Patrick Spitzer, din clasa a X-a D, pregătit de prof. Horațiu Suciu, a obținut locul al II-lea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.