Începe Bacalaureatul 2023!

Emoții pentru absolvenții de liceu! Aceștia vor susține, în perioada 26 -29 iunie, probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2023.

Luni, 26 iunie, are loc proba scrisă la Limba și literatura română, marți, 27 iunie, proba obligatorie a profilului,  miercuri, 28 iunie, proba  la alegere a profilului și specializării, iar joi,  29 iulie, proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Primele rezultate se vor afișa în 3 iulie (până la ora 12), când se depun și contestațiile (între orele 12-18). Rezultatele finale se vor afișa în 7 iulie.

În Lugoj vor fi două centre de examen:

  • la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” – vor susține examenul candidații de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”, Liceul Teoretic „Harul”, Liceul Tehnologic „Valeriu Branişte” și Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag,
  • la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” – vor susține examenul candidații de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” și cei de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Făget (cu o subcomisie la Făget).

De la cele cinci licee  din Lugoj s-au înscris la examen 427 de absolvenți (din seria curentă și din seriile anterioare), astfel:

  • Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” – 124 de absolvenți;
  • Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” – 149 de absolvenți;
  • Liceul Tehnologic „Valeriu Branişte” – 101 absolvenți;
  • Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” – 45 de absolvenți;
  • Liceul Teoretic „Harul” – 8 absolvenți.

În județul Timiș sunt înscriși la Bacalaureat 4.267 de absolvenți de liceu, dintre care 3.561 din promoția din acest an, iar 706 din promoțiile anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.