Oferte educaționale, roboți și artă, la Festivalul Educației

Timp de trei zile, în perioada 23-25 mai 2024, are loc Festivalul Educației din județul Timiș.

Evenimentul, organizat de ROMEnt împreună cu Universitatea Politehnica din Timișoara și Iulius Town, se va desfășura în cel mai mare centru commercial din zona de vest a țării – Iulius Town, Timișoara.

„Suntem încântați să anunțăm Festivalul Educației, organizat în colaborare cu Universitatea Politehnica din Timișoara și Iulius Town, în perioada 23-25 mai 2024. Acest eveniment va oferi tinerilor o oportunitate unică de a explora inovațiile educaționale, de la roboți educaționali și industriali, la oferte educaționale diverse și o expozitie de artă. Invităm toți tinerii să ni se alăture!”, a declarat Vlad Sarca, manager de proiect.

Evenimentul își propune să fie un real punct de referință în domeniul educațional, îmbinând angajamentul comunității locale față de inovație, cultură și orientarea în carieră a tinerilor care se pregătesc să pășească într-o nouă etapă din viața lor școlară sau academică. Scopul activităților desfășurate în cadrul celor trei zile de festival este de a ghida tinerii spre cele mai potrivite trasee educaționale, integrând tehnologia modernă și modele educaționale avansate.

Sunt trei zile pline de magie și culoare într-un mediu educational, trei zile pline de inovvație, cultură și orientare în carieră:

  • Ziua 1 (23 mai) – Interactive Robotics Day, expoziție de roboți educaționali și industriali;
  • Ziua 2 (24 mai) – Expo Admitere (Școala Timișeană – Repere educaționale), expoziție de oferte educaționale ale liceelor și ale universităților;
  • Ziua 3 (25 mai) – Meraki, expoziție de artă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.