Festivalul „Podul de Fier”, cu ateliere pentru tineri, Luna Park, concerte, spumă party și paradă moto

Timp de 10 zile, în perioada 25 august – 3 septembrie, la Lugoj va avea loc o nouă ediție a Festivalului  „Podul de Fier”.

Aflat la cea de-a doua ediție, Festivalul „Podul de Fier” este finanțat  cu 253.681 de lei (aproximativ 51.000 de euro) din bugetul local al municipiului Lugoj, printr-un proiect implementat de Centrul de Tineret Lugoj și FITT Timișoara, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, Asociația Fusion of Arts – FOA, ADID Timiș, Clubul Copiilor Lugoj, Asociația Crucea Roșie, Road Patrol Mc Lugoj.

După cum au anunțat organizatorii, festivalul își propune să fie podul între artă, cultură și istorie, între generații, care leagă comunitatea lugojeană de Europa, fiind un proiect cu și despre tineri.

Anul acesta, organizatorii propun un program extins de ateliere dedicate tinerilor și spectacole pentru publicul larg. Atelierele sunt adresate tinerilor cu vârsta între 14-35 de ani, se vor desfășura la Centrul de Tineret Lugoj și includ două mese pe zi.

În cadrul festivalului vor avea loc: ateliere de supraviețuire în natură, învățare a limbajului mimico-gestual, experimente științifice, motociclete, pictură și graffitti, printare 3D, imprimare textile și învățarea primului ajutor; turnee de fotbal, tenis de masă, baschet  și volei; parada steagurilor; concerte; teatru de păpuși; food trucks, Luna Park, spumă party; paradă moto.

Accesul la evenimente este gratuit.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.