Primăria Lugoj a achiziționat două grupuri electrogene de 110 kVA: unul pentru spital și unul pentru situații de avarie

Primăria Municipiului Lugoj a achiziționat două grupuri electrogene de 110 kVA, marca Kohler SDMO, dotate cu motor John Deere.

Utilajele sunt complet automatizate și dispun de un dispozitiv care trimite mai multe tipuri de avertizări printre care: înștiințare pornire în cazul unei avarii la rețeaua electrică (pană de curent); înștiințare oprire după remedierea avariei; avertizare nivel redus de combustibil.

Cele două grupuri electrogene sunt dotate cu rezervoare de combustibil de 200 l, integrat în șasiu pentru o autonomie de 9,5 h, la încărcare maximă de putere a grupului. De asemenea dispun de controler digital pentru o utilizare facilă, instrumente de măsură și dispozitive de siguranță, protecție și indicatoare. Carcasa de care dispun realizează insonorizare în conformitate cu recomandările Comisiei Europene.

Utilajele sunt produse integral în Franța și au garanție 3 ani de zile.

Reprezentanții Primăriei Lugoj au anunțat că unul dintre generatoare va intra în dotarea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”, pentru a fi utilizat la una din secții, iar celălalt va rămâne la dispoziția primăriei pentru situații de avarie la rețeaua electrică.

Lugoj Expres Primăria Lugoj a achiziționat două grupuri electrogene de 110 kVA: unul pentru spital și unul pentru situații de avarie utilaje spitalul Lugoj spital rețeaua electrică primăria lugoj Lugoj grup electrogen generator dotare avarii achiziție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.