Spectacol automobilistic la Surduc! Concurs de viteză pe traseu montan

Sâmbătă, 30 septembrie, la Surduc va avea loc o nouă competiție automobilistică de viteză pe traseu montan: Cupa VTM Timiș – Surduc 2017.

Concursul, organizat de ACR – Comisia de Automobilism și Karting Timiș, va reuni peste 30 de piloți și se va desfășura pe un traseu în lungime de 3,3 kilometri, pe DJ 681, între localitățile Surducul Mic și Fârdea, având opt viraje pe dreapta, nouă viraje pe stânga și trei “ace de păr”.

Programul competiţiei debutează la ora 7.30, când se deschide parcul tehnic. Între orele 8.00 şi 9.30 va avea loc verificare tehnică şi administrativă a maşinilor de concurs, iar la ora 10.01 se va da startul primului concurent în manșa de recunoaştere.

La ora 11.01 va începe manşa de antranamente cronometrate, la ora 12.00 – prima manșă de concurs, iar la ora 13.00 – manşa a doua de concurs.

La ora 14.00 va avea loc o defilare a maşinilor de concurs prin comuna Fârdea, iar la 14.15 o expoziţie a autoturismelor participante.

Manifestarea se va încheia, la ora 15.00, cu festivitatea de premiere.

În data de 30 septembrie, între orele 8.00 și 16.00, circulația va fi închisă pe DJ 681 A, între Surducul Mic și intrarea principală la lacul Surduc.

 

Lugoj Expres Spectacol automobilistic la Surduc! Concurs de viteză pe traseu montan viteză traseu montan Surduc piloți Fârdea Cupa VTM Timiș - Surduc concurs automobilism ACR Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.