Accident pe autostradă provocat de un tânăr beat și drogat, care și-a continuat drumul până pe centura Lugojului

Polițiștii Biroului Autostradă A1 Deva- Nădlac au fost sesizați, joi, 9 mai, cu privire la faptul că la nodul rutier A1 cu A6, km 458, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul autoturismului a continuat deplasarea pe A6 înspre municipiul Lugoj.

„Având în vedere cele sesizate, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au reușit oprirea și identificarea conducătorului autoturismului, respectiv un tânăr, în vârstă de 27 de ani. Tânărul a fost oprit la ieșirea de pe A6 înspre Centura Lugoj. În urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Totodată, în urma efectuării controlului în interiorul autoturismului condus de către tânăr, polițștii au găsit o pungă ce conținea substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, da și pentru “deținere de droguri în vederea consumului”.

În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Caraș-Severin.

 

Lugoj Expres Accident pe autostradă provocat de un tânăr beat și drogat, care și-a continuat drumul până pe centura Lugojului tânăr reținut tânăr bbeat substanțe psihoactive drogat deținere de droguri centura Lugojului beat și drogat autostrada A1 arestare preventivă accident autostrada A1 accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.