E timpul profesioniştilor şi al conducătorilor pricepuți!

          În anul 2024, PSD Lugoj îşi doreşte să fie parte a factorului de decizie şi execuţie în administraţia locală. Am închegat o echipă de oameni  pricepuţi, dornici să arate cum se construiește o administraţie corectă la Lugoj, bazată pe transparență şi, care, să îşi desfăşoare activitatea în sprijinul tuturor cetăţenilor.

          Împreună am constatat, în ultimii ani, cum orașul nostru se transformă într-un târg murdar, în paragină, cu oameni care se simt abandonaţi de autorităţile locale şi care se confruntă cu lipsa serviciilor de calitate la utilităţi, cu lipsa curăţeniei în parcuri, în cartiere şi zone de agrement, cu lipsa locuinţelor şi a unor măsuri care să vină în sprijinul tinerilor, părinților, copiilor şi persoanelor vârstnice, dar și în sprijinul tuturor întreprinzătorilor.

           Orice schimbare porneşte însă de la fiecare dintre noi şi se poate face doar cu oameni competenţi şi oneşti, oameni care înţeleg cum funcţionează lucrurile în administraţia locală, în sănătate şi în învăţământ, oameni care respectă legile, oameni care ştiu unde s-a greşit şi, mai ales, ce trebuie schimbat, pentru ca Lugojul să se dezvolte, oameni care au soluţii şi pot crea punţi de legătură între ei şi care acceptă ideile şi propunerile benefice pentru oraș.

           Ne vom lupta să schimbăm fața Municipiului Lugoj în următorii ani. Suntem o echipă care va opri decăderea orașului și se va lupta în continuare pentru dezvoltarea acestuia. Dacă nu ne place cum arată oraşul și dacă vrem o schimbare, trebuie să deținem puterea de a face acea schimbare.

            Prea mult timp am așteptat de la altcineva o această schimbare. Nu mai putem spune ,,ar trebui să se facă”, sau ,,ar trebui ca cineva să facă”. Noi suntem dispuşi să să facem față acestor provocări şi să construim, împreună cu cetăţenii, un viitor mai bun. Unul bazat pe dialog, corectitudine şi implicare. Acest ţel este mai ușor de atins ca parte a unei ECHIPE puternice, unite și eficiente, ca cea a PSD Lugoj.

            Cu siguranță, va fi mult de lucru, în absolut toate domeniile, însă PSD Lugoj are soluţii şi se bazează pe un sprijin real al populației, al cetăţenilor care ne-au solicitat ajutorul în rezolvarea diverselor probleme cu care s-au confruntat în ultimii ani. Avem convingerea că politica, în general, şi administraţia locală, în mod special, trebuie făcute de către oameni  competenți, cu simț de răspundere şi cu o deschidere largă faţă de problemele cetăţenilor.

            Vom fi alături de toţi cetăţenii şi ne vom implica şi de acum înainte în rezolvarea problemelor, care, până la urmă, ne afectează pe toţi, fiindcă ne pasă de viitorul nostru!

Reconstruim LUGOJUL împreună!

 

 

(P)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.