CSM Lugoj – aproape de calificarea în finala regională a Cupei României la fotbal

CSM Lugoj a debutat cu o victorie importantă în faza regională a Cupei României la fotbal. 

Ediția 2022-2023 a competiției se desfășoară după un nou format, astfel că, după disputatea fazei județene (unde CSM Lugoj a câștigat faza pe județul Timiș), se dispută p fază regională, cu 14 grupe de câte trei echipe (cu două grupe în fiecare din cele 7 regiuni), iar câștigătoarele grupelor se vor întâlni în finala regională (programată în 16 iulie, pe teren neutru).

CSM Lugoj face parte din a doua grupă din regiunea 4, împreună cu Victoria Felnac (Arad) și Recolta Dănceu (Mehedinți).

CSM Lugoj a disputat, sâmbătă, primul joc din grupă, pe teren propriu, obținând o victorie importantă: 5-3 cu Victoria Felnac, formație care avea deja în cont o victorie, 6-2, în partida disputată cu Recolta Dănceu.

În partida disputată pe stadionul Tineretului, din Lugoj, formația arădeană a condus cu 2-0, dar CSM Lugoj a egalat până la pauză, prin golurile reușite de Aziz și Talpă. În repriza secundă, Lugojul a preluat conducerea, prin reușita lui Dobra, dar formația arădeană a egalat.

CSM Lugoj a obținut victoria în ultimele minute de joc, prin golurile lui Azis și Călin, din minutele 83 și 84, și, astfel, e favorită la calificarea în finala regională, în cazul unui succes, în 13 iulie, în deplasarea din Mehedinți, cu Recolta Dănceu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.