Primarul comunei Coșteiu a primit titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență “Primar de 5 stele”

Primarul comunei Coșteiu, Petru Carebia, s-a aflat printre laureații sesiunii extraordinare, cu caracter festiv, a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), care se desfășoară, în perioada 4-11 iulie, la Jupiter.

La evenimentul care a reunit 314 reprezentanți ai comunelor din România, primarul comunei Coșteiu a primit titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență “Primar de 5 stele”.

În cadrul evenimentului au fost conferite distincțiile ACoR pentru perioada 2020 – 2021, respectiv Ordinul, trofeul și diploma Ivan PATZAICHIN, ediția a VII-a, Ordinul, trofeul și diploma ZETEA, ediția a V-a, Ordinul, trofeul și diploma Nicolae SABĂU, ediția a XV-a, Ordinul, trofeul și diploma Corneliu LEU ediția a XII-a, Ordinul, trofeul și diploma Dinu SĂRARU, ediția a IV-a, Ordinul ACoR pentru Apele Unite, ediția a II-a și ediția a III-a, precum și Titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență “Primar de 8 stele”, “Primar de 7 stele”, “Primar de 6 stele” și “Primar de 5 stele”, primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de opt, șapte, șase sau de cinci ori în această funcție.

De asemenea, pe parcursul evenimentului au avut loc întâlniri cu Tánczos Barna, ministrul mediului, apelor și pădurilor, și cu Cseke Attila-Zoltán, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

“Vreau sa mulțumesc cetățenilor comunei Coșteiu. Din discuțiile cu domnii miniștri avem garanții că proiectele noastre vor fi finanțate!”, a transmis Petru Carebia.

Asociaţia Comunelor din România a fost înfiinţată în anul 1997, ca o asociaţie de autorităţi locale, având ca membri comunele din România.

Un comentariu la „Primarul comunei Coșteiu a primit titlul, certificatul, trofeul și diploma de excelență “Primar de 5 stele”

  • 10 iulie 2022 la 21:34
    Permalink

    misto, cuim a trimis acum poze nud de a fost promovat?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.