Copil de 5 ani, rănit grav într-un accident produs de un șofer beat și cu permisul suspendat. A fost solicitat elicopterul SMURD

Trei persoane, între care și un copil de 5 ani, au fost rănite în urma impactului frontal dintre două autoturisme.

Accidentul a avut loc astăzi, pe DJ 609B, la ieșirea din localitatea Coșteiu, aflată la doar câțiva kilometri de Lugoj.

Conform reprezentaților IPJ Timiș, un bărbat în vârstă de 47 de ani a condus un autoturism pe DJ 609B, dinspre localitatea Țipari înspre localitatea Coșteiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune un autoturism ce se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani.

În urma impactului violent dintre cele două mașini, trei persoane au fost rănite: o femeie, un bărbat și un copil în vârstă de 5 ani, toți pasageri în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani.

La locul accidentului a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD, având în vedere faptul că starea copilului era gravă.

Șoferul în vârstă de 47 de ani, vinovat de producerea accidentului, avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătamare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

 

(Foto: arhivă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.