Anunț public: Reabilitare POD DE FIER peste râul Timiș în municipiul Lugoj

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI LUGOJ, titular al proiectului “Reabilitare POD DE FIER peste râul Timiș în municipiul Lugoj, jud. Timiș”, propus a fi amplasat în municipiul Lugoj,  str. N. Bălcescu-Unirii, CF 9763LR, nr. top90/1, jud. Timiș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Reabilitare POD DE FIER peste râul Timiș în municipiul Lugoj, jud. Timiș”, propus a fi amplasat în municipiul Lugoj,  str. N. Bălcescu-Unirii, CF 9763LR, nr. top90/1, jud. Timiș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Timiș din Timișoara, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, jud. Timiș, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 08:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro/ – Secțiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.