Noi medalii pentru luptătorii de la CSȘ Lugoj

Micii luptători de la CSȘ Lugoj s-au remarcat și la Campionatul Național Individual de lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine, pentru juniori IV – U13, care a avut loc, în perioada 14-16 octombrie, la Târgu Mureș.

Sportivii lugojeni, pregătiți de prof. Valentin Cimponeriu (lupte libere), prof. Avrămuț Todorescu și prof. Laurențiu Macarei (lupte greco-romane), au urcat de patru ori pe podiumul de premiere, cucerind trei medalii de aur și titlurile de campion național, prin Luca Cimponeriu (categoria 55 kg, lupte libere), Casian Opriș (categoria 60 kg, lupte greco-romane) și Leonardo Bejenar (categoria 100 kg, lupte libere), precum și o medalie de bronz, prin Ayan Istfan (categoria 30 kg, lupte greco-romane).

Aproape de podium s-au aflat alți trei sportivi lugojeni – Darius Brat (categoria 60 kg, lupte greco-romane), Dragoș Mărgineanțu (categoria 66 kg, lupte libere) și Darius Magu (categoria 72 kg, lupte greco-romane), care s-au clasat pe locul 5, iar Adrian Gogîltan (categoria 38 kg, lupte greco-romane) s-a situat pe locul 9.

În urma acestor rezultate, în clasamentul cluburilor, CSȘ Lugoj s-a situat pe locul 6 la lupte libere, și pe locul 8 la lupte greco-romane.

La Campionatul Național Individual pentru juniori IV – U13 au participat peste 400 de sportivi.

Concomitent cu această competiție, a avut loc și o selecție pentru desemnarea participanților la Campionatul Balcanic de Lupte – U15 și U17, care va avea loc la București, în perioada 27-30 octombrie 2022. La această competiție, CSȘ Lugoj va avea doi reprezentanți: pe Alexandru Gross, la categoria de vârstă U15, lupte greco-romane, care a obținut dreptul de a participa la Campionatul Balcanic după ce a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat la categoria 62 kg, și pe Bernardo Szilagyi, la categoria de vârstă U17, lupte libere, care este campion național la categoria 55 kg..

 

(Foto: CSȘ Lugoj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.