Avem nevoie mai mult ca oricând de un suflu nou, de o altă atitudine, de alţi oameni care să conducă și să administreze orașul

Dragi Lugojeni,

        Momentul în care vom fi chemaţi să decidem, prin vot, viitorul nostru şi al copiilor noştri se apropie! Este momentul în care putem să ne exercităm acest drept în mod responsabil și informat, fără a ne lăsa din nou păcăliţi de promisiunile unor oameni lipsiţi de integritate şi experienţă profesională.

        De aceea, Echipa PSD Lugoj, alături de Călin Dobra, candidatul la funcţia de primar, va duce o campanie bazată pe proiecte şi soluţii, pe care le vom prezenta şi le vom discuta cu cetăţenii. Nu ne vom ocupa de atacuri la persoană şi nu vom arunca cu noroi în ceilalţi competitori înscrişi în cursa electorală, deoarece suntem oameni maturi şi responsabili, oameni care înţeleg ce înseamnă o competiţie bazată pe fair play, iar lugojenii au dovedit că sunt capabili să analizeze şi singuri situaţia dezastruoasă în care a ajuns Lugojul, în ultimii ani.

         E ușor să faci promisiuni şi să îi minţi pe oameni, dar NOI credem că a venit timpul să vorbim despre soluții concrete, despre măsuri care trebuie luate, pentru că adevărata provocare este să faci reformele necesare pentru a dezvolta Lugojul și pentru a crește calitatea vieții tuturor.

         Suntem pregătiți să punem în practică aceste proiecte și să punem bazele unei administraţii moderne și eficiente. Alegerea celor care vor modela viitorul Lugojului este în mâinile fiecărui cetățean responsabil, iar prezența la vot în număr mare a dumneavoastră, a lugojenilor, este esențială pentru a avea loc adevărata schimbare care să ducă Lugojul pe un nou drum – spre bine, dezvoltare, modernizare, un trai decent și civilizat în orașul nostru. Avem nevoie mai mult ca oricând de un suflu nou, de mentalităţi și gânduri noi, de o altă atitudine, de alţi oameni care să conducă și să administreze orașul.

         LUGOJENII merită onestitate, transparență şi un PRIMAR cu experienţă în administrație, care să nu înșele încrederea oamenilor, să le apere interesele și nu să le întoarcă spatele. Lugojenii au nevoie de o administraţie formată din oameni integri, care să nu fie ,,certați cu legea” şi care să îşi exercite activitatea în slujba cetățenilor și a interesului general al Municipiului Lugoj. Cu sprijinul dumneavoastră, dragi cetățeni, doar ÎMPREUNĂ putem să RECONSTRUIM LUGOJUL!

Cu prietenie,

Călin Dobra şi Echipa PSD Lugoj

 

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.