Instruirea președinților secțiilor de votare din zona Lugoj – Buziaș – Făget

Autoritatea Electorală Permanentă, președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 37 Timiș și Instituția Prefectului – Județul Timiș organizează joi, 4 octombrie, la Lugoj și Făget, sesiuni de instruire a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare la referendumul național pentru revizuirea Constituției, din zilele de 6 și 7 octombrie.

La Făget, instruirea președinților secțiilor de votare va avea loc începând cu ora 10, în Sala mică a Casei de Cultură. Vor participa președinții secțiilor de votare din Făget, Bethausen, Curtea, Dumbrava, Fârdea, Margina, Mănăștiur, Ohaba Lungă, Pietroasa, Tomești și Traian Vuia.

De la ora 13, vor fi instruiți și președinții secțiilor de votare din zona Lugoj – Buziaș. Întrunirea va avea loc la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj. Vor participa, președinții secțiilor de votare din Lugoj, Balinț, Bara, Belinț, Bârna, Boldur, Brestovăț, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Secaș, Știuca, Victor Vlad Delamarina, Buziaș, Nițchidorf, Racovița și Topolovățu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.