„Meridian 22” a primit autorizația de gospodărire a apelor și scapă de… penalități

Societatea „Meridian 22” scapă de penalitățile lunare, calculate de Apele Române, în cuantum de circa 100.000 de lei lunar.

În urma demersurilor efectuate, conducerea societății a reușit să obțină autorizația de gospodărire a apelor privind „Alimentarea cu apă, canalizare, stație de epurare în municipiul Lugoj”, document elimerat de către Administrația Bazinală Apele Române Banat și necesar pentru prelungirea licenței de operator și menținerea, în continuare, a valabilității contractului de delegare a gestiunii serviciilor comunitare de utilități publice, încheiat cu Primăria Lugoj și având valabilitate până în data de 24 iulie. 2023.

„Societatea noastră a reușit să obțină autorizația de gospodărire a apelor, în data de 8 noiembrie. Aceasta este valabilă până la data de 31 decembrie 2021. Obținerea autorizației de gospodărire a apelor era obligatorie pentru a putea prelungi licența de operator, care expiră anul acesta, în data de 19 decembrie. Astfel, în această perioadă vom face demersurile necesare pentru prelungirea licenței de operator. De asemenea, obținerea autorizației de gospodărire a apelor implică un mare avantaj pentru societatea noastră, pentru că nu vom mai plăti amenzi și penalități de circa 100.000 de lei lunar, indicatorii de calitate ai apelor uzate în punctele de evacuare de la Stația de epurare Jabăr urmând să fie calculați conform NTP A002, conform HG 188/2002”, ne-a declarat Florin Iovescu, directorul societății „Meridian 22” Lugoj.

Lugoj Expres "Meridian 22" a primit autorizația de gospodărire a apelor și scapă de... penalități stația de epurare Lugoj stația de epurare Jabăr societate servicii comunitare penalități operator Meridian 22 Lugoj licență gospodărirea apelor gestiune delegare contract canalizare autorizație Apele Române alimentarea cu apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.