Doliu în PSD Lugoj! Trezorierul organizației, Simona Marinescu, s-a stins din viață, la Mamaia

Simona Milena Marinescu, trezorierul organizației PSD Lugoj și vicepreședinte a Organizației de Femei a PSD Timiș, a decedat, astăzi, la Mamaia, în urma unui infarct.

Simona Marinescu se afla pe litoral cu familia și a participat, împreună cu alte două reprezentante ale PSD Lugoj, Gerlinde Opriș și Oana Lungulescu-Tukodi, la Școala de Vară a femeilor din PSD, de la Mamaia, unde sâmbătă s-a desfășurat și Comitetul Executiv al PSD.

Anunțul decesului Simonei Marinescu a fost făcut chiar de către Viorica Dăncilă, președintele PSD, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

„Astăzi am avut un moment trist. Decesul colegei noastre, vicepreşedintele organizatiei femeilor social-democrate de la Timiş, care a decedat în urma unui infarct. Era pe litoral împreună cu familia din 15 august. A participat la şcoala de vară. În această dimineaţă i s-a făcut rău şi din păcate nu a mai putut fi salvată. Transmitem condoleaţe familiei“, a anunţat Viorica Dăncilă.

Simona Marinescu a fost și o mare susținătoare a sportului și folclorului lugojean, precum și sufletul Clubului Lions „Ana Lugojana”.

A fost un om special, cu suflet mare, care a ajutat, necondiționat, mulți oameni.

Dumezeu să o odihnească în pace!

Lugoj Expres Doliu în PSD Lugoj! Trezorierul organizației, Simona Marinescu, s-a stins din viață, la Mamaia Simona Marinescu Școala de Vară PSD PSD Timiș PSD Lugoj PSD Mamaia Lugoj Lions infarct doliu în PSD Lugoj doliu deces Clubul Lions „Ana Lugojana” Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.