Cicliști din zece țări, la startul Cupei „Max Ausnit” – ediția a VII-a

Sâmbătă, 21 iulie, pe un traseu din estul județului Timiș va avea loc cea de-a VII-a ediție a Cupei „Max Ausnit” la ciclism.

În cadrul acestei ediții a competiției se va desfășura și etapa a IV-a din Cupa Națională a României de ciclism pe șosea pentru elite și etapaa III-a a Cupei Naționale a României pentru juniori.

Competiția se va desfășura sub forma unei probe de fond pe un traseu lung de 121 km, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel, care va reprezenta o provocare, atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei amatori.

Startul se va da de pe drumul spre Tapia, imediat după virajul de pe DN6 – centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din parcarea privată A&O Truck Stop, iar traseul va traversa mai multe localități din județul Timiș: Tapia – Măguri – Cireșu – Criciova – Crivina – Hăuzești – Fârdea – Drăgșinești – Mâtnicu Mic – Bucovăț – Dumbrava – Răchita – Mânăștiur – Leucușești – Bethausen – Cladova – Ohaba Lungă – Dobrești – Lăpușnic – Bara – Fădimac – Balinț – Bodo – Nevrincea – Cliciova – Valea Lungă – Hezeriș (sosire în dealul Hezerișului, Lugoj).

La competiție vor participa în jur de 400 ciclişti din România, Ungaria, Italia, Serbia, Franța, Ucraina, Republica Moldova, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Valoarea premiilor depăşeşte 6.000 de euro, iar taxa de participare este zero.

Evenimentul sportiv este organizat de ACS Velocitas din Dumbrăvița, în colaborare cu Federația Română de Ciclism, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, al Primăriei Municipiului Lugoj și cu acordul Uniunii Internaționale Cicliste, având sponsor principal Societatea Ausnit, Olariu și Asociații.

Program:
Vineri, 20 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, Parcarea Privată A&O Truck Stop
16:00 – 20:00 Ridicarea pachetelor de concurs

Sâmbătă, 21 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, Parcarea Privată A&O Truck Stop
09:00 Ședința Tehnică
10:00 START
12:30 Sosirea primilor concurenți
16:00 Festivitatea de premiere

Lugoj Expres Cicliști din zece țări, la startul Cupei "Max Ausnit" - ediția a VII-a traseu Federația Română de Ciclism eveniment sportiv cupa Max Ausnit concurs competiție cicliști ciclism ACS Velocitas

 

Lugoj Expres Cicliști din zece țări, la startul Cupei "Max Ausnit" - ediția a VII-a traseu Federația Română de Ciclism eveniment sportiv cupa Max Ausnit concurs competiție cicliști ciclism ACS Velocitas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.