Consulul Macedoniei, în vizită la Primăria Lugoj

Pavel Ernest Dupta, consulul onorific al Macedoniei la Timișoara, a efectuat marți, 17 iulie, o scurtă vizită la Lugoj, unde a avut o întrevedere cu primarul Francisc Boldea, la sediul Primăriei Lugoj.

„Edilul șef i-a adresat oaspetelui urări de bun venit din partea lugojenilor și a exprimat onoarea de a-l primi în orașul nostru. A urmat o scurtă prezentare a municipiului Lugoj, primarul Francisc Boldea accentuând buna înțelegere a tuturor etniilor și a confesiunilor religioase de la noi, motiv de mândrie pentru municipiul Lugoj în rândul comunităților din Banat și chiar din țară. De asemenea, a prezentat relația foarte bună de parteneriat pe care municipiul Lugoj o are, din anul 2011, cu orașul Kriva Palanka, din Macedonia”, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

În cadrul întrevederii, consulul Pavel Ernest Dupta a mulțumit pentru primirea călduroasă și și-a manifestat interesul față de economia orașului Lugoj și perspectivele unor relații între firme din Macedonia și agenți economici din Lugoj.

Totodată, primarul Francisc Boldea i-a adresat consului Pavel Ernest Dupta și invitația de a participa la tradițională sărbătoare a municipiului de pe malurile Timișului – Ruga lugojeană, când la Lugoj va fi prezentă  și o delegație din orașul partener Kriva Palanka.

Lugoj Expres Consulul Macedoniei, în vizită la Primăria Lugoj vizită sărbătoare ruga lugojeană primăria lugoj Pavel Ernest Dupta parteneriat Macedonia Kriva Palanka întrevedere consulul onorific al Macedoniei consul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.