UDMR Lugoj solicită sancționarea celor vinovați de agresarea gimnastului lugojean în cantonamentul lotului național, de la Reșița

UDMR Lugoj a reacționat după ce un gimnast lugojean, în vârstă de 15 ani, de etnie maghiară, ar fi fost agresat de doi colegi de la lotul național de juniori, aflat în cantonament la Reșița, în timpul unei petreceri cu alcool și țigări organizate fără știrea antrenorilor.

„UDMR condamnă cu fermitate această agresiune precum și orice act de violență şi discriminare pe criterii etnice, religioase, sex sau orice alte criterii şi solicită ca cei vinovați să fie sancționați conform legii. UDMR şi comunitatea maghiară din Lugoj sunt alături de băiat şi familie şi oferă tot sprijinul familiei în cauză”, se menționează în comunicatul semnat de Molnar Attila-Iosif, președintele interimar al UDMR Lugoj.

În cauză, polițiștii din Caraș_severin efectuează cercetări într-un dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au fost comise faptele și pentru luarea ăsurilor legale ce se impun.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.