Predare de ștafetă, la Primăria Făget! Primarul Marcel Avram nu mai candidează și îl susține pe viceprimarul Claudiu Avramescu

Primarul liberal al orașului Făget, Marcel Avram, unul dintre cei mai performanți edili din județul Timiș, a anunțat că nu o să mai candideze pentru un nou mandat, la alegerile din 9 iunie.

Totodată, primarul Marcel Avram, cel care a schimbat fața orașului Făget, pe care l-a condus timp de patru mandate, a precizat că, la viitoarele alegeri, îl susține pe Claudiu Avramescu, actualul viceprimar, care are experiență în administrația locală.

 „Așa cum am promis acum 4 ani, când am revenit asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar, asigurându-vă că dacă voi câștiga va fi un mandat complet și va fi ultimul, astăzi țin să vă mulțumesc pentru încrederea acordată de-a lungul a 4 mandate și să vă spun că m-am ținut de promisiunea făcută. În același timp vă asigur că voi sprijini în continuare ducerea la bun sfârșit a tuturor proiectelor aflate în derulare sau care urmează să înceapă. Împreună cu organizația locală PNL Făget l-am convins pe domnul viceprimar Claudiu Avramescu să accepte o nouă provocare, cea de a candida la funcția de primar. Suntem convinși că proiectele vor continua și vor fi urmate de multe altele deoarece domnul Claudiu Avramescu are experiență în administrația locală fiind 5 ani administrator public și 4 ani viceprimar al orașului. De altfel, chiar dacă alegerile sunt în 9 iunie, mandatul meu se va încheia în 27 septembrie, timp în care vor începe, și parte din ele se vor finaliza, mai multe proiecte care azi se află deja în faza de licitație, cum ar fi: asfaltarea drumului Făget – Bunea Mare, reabilitarea internatului școlar și a clădirii direcțiunii, reabilitarea casei de cultură, etc. Îi urez succes prietenului meu Claudiu și îl asigur că nu va fi singur, în spatele lui va fi o echipă puternică”, a transmis primarul Marcel Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.