Tânăr reținut de polițiștii din Lugoj. A fost prins la volan fără permis de conducere și sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:25, pe strada Ion Huniade din municipiu, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 26 ani.

Întrucât conducătorul autoturismului avea un comportament agitat și confuz, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest.

„În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o Spitalul Municipal Lugoj pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au procedat la reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.