Sute de amenzi pentru nepurtarea măștii. Trei persoane din Făget, amendate pentru că nu au stat în izolare

Oamenii legii au efectuat noi acțiuni în județ pentru a se asigura că măsurile de protecție împotriva coronavirusului sunt respectate.

Astfel, într-o singură zi, au fost legitimate peste 3.000 de persoane și au fost controlate 123 de societăți comerciale, fiind aplicate peste 200 de amenzi.

Printre cei amendați s-au aflat și trei persoane din Făget, care nu au respectat măsurile de carantinare/izolare.

„Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 26 septembrie, la activităţi au participat 235 de forţe de ordine, fiind verificate 123 de societăți comerciale, precum şi 50 de mijloace de transport persoane, dintre care 18 mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 220 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 88.000 de lei.

Dintre acestea, 214 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii, trei sancțiuni în valoare de 3000 de lei au fost aplicate la Făget, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare și trei sancțiuni în valoare de 1.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație”, a anunțat IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.