Tânăr reținut de polițiștii din Lugoj, după ce și-a bătut soția

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Lugoj, a ajuns în arest după ce, aflat sub influența alcoolului, și-a snopit în bătaie soția.

„În data de 30.04.2024, în jurul orei 18:57, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie, în vârstă 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința situată în municipiul Lugoj, a fost agresată de către soțul său, de aceeași vârstă, care se afla într-o vădită stare de ebrietate.

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat echipajul de poliție aflat în serviciul de patrulare şi intervenție, care a constatat că cele sesizate telefonic se confirmă, persoana vătămată fiind într-o stare de panică, prezentând urme vizibile de lovire la nivelul feței.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Lugoj, față de care a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-i impusă păstrarea unei distanțe minime de 100 metri faţă de victimă, adresa la care aceasta va locui și locul său de muncă”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie”, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.