Primăria Municipiului Lugoj își deschide porțile pentru colindători, în a patra ediție a proiectului „Iată, vin colindătorii!”

Primăria Municipiului Lugoj deschide cu bucurie porțile colindătorilor în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului „Iată, vin colindătorii!”.

Ca la fiecare sfârșit de an, municipalitatea se mândrește să ofere o primire călduroasă colindătorilor prin intermediul acestui proiect devenit tradițional. De-a lungul anilor, comunitatea orașului Lugoj s-a bucurat de colindele și urările pline de veselie din partea copiilor și împreună, am reușit să menținem vii tradițiile locale și să creăm amintiri minunate an de an!

Așadar, invităm părinții, educatorii și învățătorii să pregătească împreună cu copiii sau elevii lor colinde frumoase și tradiționale, pe care să le înregistreze în format video. Aceste creații vor fi oferite comunității orașului, prin postarea lor în cadrul evenimentului dedicat de pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Lugoj.

Primii 1.000 de copii de grădiniță sau școală primară din Municipiul Lugoj, înscriși să participe la acest proiect, vor primi din partea Primăriei un cadou de Crăciun: o cutie frumos personalizată plină de cărți, jocuri și surprize dulci.

Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, până luni, 18 decembrie 2023, prin completarea unui formular online. Colindele copiilor vor fi afișate în evenimentul de pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Lugoj, până în 25 decembrie 2023.

Toate detaliile despre înscriere, formular și regulamentul campaniei „Iată, vin colindătorii!” sunt disponibile în pagina de eveniment a proiectului / pagina de facebook a Primăriei.

Să ne bucurăm de sărbătorile ce vin, alături de copii și de familii!

Municipiul Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.