Se inaugurează parcul cu mesteceni „Plantați în amintire”

Parcul cu copaci plantați în memoria celor dispăruți va fi inaugurat sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 10, de Asociația „Zi de Bine”.

Parcul „Plantați în amintire” este situat pe strada Traian Vuia („La călărie”) din Lugoj și se întinde pe o suprafață de 6000 de metri pătrați. În parc se vor planta 100 de mesteceni, iar fiecare copac plantat va avea atașat un cod QR care va duce către o poveste de viață, ce va putea fi citită pe site-ul www.plantatiinamintire.ro. Printre mesteceni, în centrul parcului, se va regăsi un Ginkgo biloba, denumit și arborele vieții.

„Doliul este o traumă pe care unii oameni nu reușesc să o depășească niciodată. Asociația Zi de Bine a adunat 100 de povești nemuritoare și îi invită pe cei care au pierdut pe cineva drag, să planteze un mesteacăn în memoria unei persoane iubite”, transmit reprezentanții asociației.

La eveniment vor fi prezente inițiatoarele acestui proiect, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației „Zi de Bine”.

 

Lugoj Expres Se inaugurează parcul cu mesteceni „Plantați în amintire” Plantați în amintire parc Lugoj parc în memoria celor dispăruți parc mesteceni copaci Asociația Zi de Bine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.