Un lugojean, pe locul III la Campionatul Național de Masaj

Peste 100 de maseuri din țară și din străinătate au participat, în perioada 21-23 octombrie 2022, la Sibiu, la prima ediţie organizată în România a Cupei Mondiale a Masajului (World Massage Super Cup) și la cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Masaj.

Printre cei peste o sută de terapeuţi din 15 ţări, din Europa şi Asia, care și-au demonstrat ailitățile în arta masajului la aceste competiții s-a aflat și un lugojean: Daniel Mitar, care a reuşit să obţină locul III la Campionatul Național de Masaj – categoria Freestyle Asian. 

Rezultatele Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup şi de la Campionatul Naţional de Masaj au fost publicate pe site-ul www.cndm.ro şi pe paginile de socializare:  www.facebook.com/asociatiademasajwww.facebook.com/cndm.ro.

„Prin participarea pentru prima dată la Campionatul Național de Masaj, am avut parte de o experiență deosebită, dozată cu emoții și bucurii! Am avut satisfacția de a întâlni terapeuți și jurați din România, dar și din străinătate, de la care am avut ce învăța”, a declarat Daniel Mitar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.