Primarii PNL din Găvojdia și Tomești au trecut în tabăra PSD

Mai mulți primari și viceprimari de la PNL, USR, PMP, Pro România și Partidul Republican au trecut în tabăra PSD și au anunțat că vor candida din partea social-democraților la alegerile locale din iunie.

„Două zile intense, două zile în care echipei Partidului Social Democrat s-au alăturat oameni performanți, respectați în comunitățile lor, care au demonstrat în repetate rânduri că sunt oameni gospodari. Da, recunosc, i-am ajutat pe fiecare în parte să își ducă la bun sfârșit multe proiecte, nefiind proiecte personale, ci ale locuitorilor din fiecare comună în parte. Când au bătut la uși închise, am încercat să le deschidem împreună și am reușit. Le mulțumesc că au venit alături de noi și sunt convins că vor fi primari în continuare. Petru Roman (Deta), Luchian Savu (Șandra), Saveta Moldovan (Foeni), Bogdan Săvulescu (Uivar), Nicolae Birău (Variaș), Bono Cucalan (Dudeștii Vechi), Ioan Munteanu (Liebling), Stoica Dănuț Toma (Gavojdia), Costel Medelean (Tomești), Sîrgean Tanasin (Cenei) și Ionică Breje (Checea) sunt primarii în funcție care de astăzi reprezintă PSD. Totodată, ni s-au alăturat mai mulți viceprimari, unii dintre ei urmând să candideze pentru funcția de primar: Lucian Ababei (Jamu Mare), Iosif Minnich (Sânandrei), Cristian Cerba (Gottlob), Iulian Olaru (Voiteg), Cosmin Chira (Remetea Mare), Adrian Boboi (Săcălaz) și Eugen Iercu (Mașloc). Echipa crește și e tot mai puternică”, a anunțat Alfred Simonis, președinte PSD Timiș și președinte interimar al Camerei Deputaților.

Printre cei care s-au alăturat echipei PSD se află primarul PNL al comunei Tomești, Costel Medelean, precum și primarul din Găvojdia, Dănuț Toma Stoica, împreună cu întreaga organizație PNL din comuna de lângă Lugoj.

„Împreună cu colegii mei, consilieri și viitori consilieri, am hotărât că vom candida pe listele PSD, considerând că pentru comuna noastră e cel mai bine să venim la un partid puternic și la o organizație care ne-a sprijinit și în acești ani, chiar dacă nu eram de aceeași culoare politică. Domnul președinte Simonis a fost singurul parlamentar care ne-a vizitat comuna în acești 4 ani. În rest, din campania electorală trecută nu am mai văzut pe nimeni  pe la noi. Deci, de câte ori am apelat, am avut tot sprijinul și am colaborat foarte bine și sunt sigur că în viitorul mandat vom face și vom implementa în comuna noastră proiecte importante”, a declarat, la sediul PSD Timiș, primarul Dănuț Toma Stoica.

 

Lugoj Expres Primarii PNL din Găvojdia și Tomești au trecut în tabăra PSD USR Tomești PSD Timiș PSD Pro România primari PNL primar Tomești primar Găvojdia PNL PMP Partidul Republican Găvojdia Dănuț Toma Stoica Costel Medelean Alfred Simonis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.