LORD’89: „Revoluția trebuie să rămână nepătată în memoria poporului român”

Loja de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989  –  L.O.R.D.’89 a adresat o scrisoare deschisă președintelui României, Klaus Iohannis.

„Federația Loja de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 –  LORD ’89,  constituită din asociaţii ce au drept scop apărarea, respectarea şi promovarea idealurilor Revoluției Române din  Decembrie ’89. Urmare a comunicatului Dvs. intitulat 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989. 2019 – Anul omagierii victimelor comunismului, cu respect ne adresăm Dvs., dle  Președinte al României,  Klaus Werner  Iohannis,  calitate pe care ați dobândit-o în urma alegerilor libere,  prin vot democratic al poporului român. În Decembrie 2019 se împlinesc 30 de ani de la Revoluția Română, 30 de ani în democrație a  poporului român, când comemorăm eroii cazuți în acel sângeros  Decembrie ’89, care cu jertfă și sacrificii supreme, au instaurat libertatea și democrația în România. Decembrie 1989 face parte din istoria poporului român, este  momentul în care poporul român,  prin sângele vărsat de  eroii noștrii, și-a câștigat libertatea, demnitatea de a fi român, dreptul de a alege și de a fi ales. Domnule Președinte, vă cerem să nu folosiți Revoluția Română în scopuri electorale, Revoluția trebuie sa ramână  nepătată în memoria poporului român. Domnule Președinte, nu aveți voie să schimbați istoria și semnificaţia momentelor care au redat libertatea şi demnitatea poporului român, istoria poporului român trebuie să ramână a noastră, a poporului român. Nu trebuie să uităm că Revoluția  este un bun istoric, al unui întreg popor, un act înfăptuit de oameni pentru oameni, cu curaj, spirit de sacrificiu și dârzenie, în numele unor idealuri și drepturi sfinte, cu încrederea unui neam cu frică de Dumnezeu și respect față de adevăr. Dumnezeu  să  binecuvânteze  România!”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de Irinel Struță, președintele L.O.R.D.’89.

Lugoj Expres LORD’89: „Revoluția trebuie să rămână nepătată în memoria poporului român” scrisoare deschisă revoluție preşedintele României LORD’89 Klaus Iohannis

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.