Percheziții la traficanții de droguri! Șapte persoane au fost arestate preventiv

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat marți, 19 martie, 10 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada ianuarie 2023 – martie 2024, acestea ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri (canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, 4-CMC și amfetamină), către consumatori, preponderent tineri, din județul Timiș.

Pe parcursul administrării probatoriului și a perchezițiilor domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate aproximativ 90 de grame de canabis, 60 de grame cristal (3 – CMC), 40 de grame de amfetamină, 2 grame de hașiș, 6 grindere, 3 cântare electronice de precizie, o pipă, 11 telefoane mobile, 6.900 de lei, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea a opt persoane.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, a admis propunerea de arestare preventivă a șapte dintre persoane, pentru 30 de zile, iar față de-a opta persoană, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus măsura controlului judiciar”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș – Severin, ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara, precum și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș – Severin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.