Operatorii economici trebuie să își vizeze acordurile pentru desfășurarea exercițiilor comerciale

Primăria Municipiului Lugoj informează operatorii economici care desfăşoară pe raza municipiului Lugoj activităţi de comercializare a produselor și serviciilor de piață, pentru codurile CAEN prevăzute în anexa la O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, faptul că începând cu anul 2022 se vizează anual toate Acordurile / Autorizaţiile de funcţionare eliberate anterior.

Conform prevederilor Regulamentului privind condiţiile de autorizare şi desfăşurare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pe raza Municipiului Lugoj, aprobat prin H.C.L. nr.10/2023, Acordurile pentru desfășurarea exercițiilor comerciale se vizează în mod obligatoriu până la data de 28 februarie a fiecărui an, pentru anul calendaristic în curs, cu excepția termenului pentru vizarea Acordurilor/Autorizațiilor pentru anii 2022-2023, care se prorogă până la data de 30.06.2023.

Neobţinerea vizei anuale pe Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, echivalează cu lipsa acordului şi atrage răspunderea contravenţională conform prevederilor O.G. nr. 99/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru vizarea Acordurilor se vor prezenta avizele/autorizaţiile solicitate suplimentar prin Regulamentul mai sus menţionat, față de cele depuse la momentul emiterii Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale emis de Primarul Municipiului Lugoj, conform O.G. nr. 99/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Documentele şi formularele necesare emiterii/vizării Acordurilor pentru desfășurarea exercițiilor comerciale sunt în funcţie de activitatea desfăşurată şi pot fi consultate pe site-ul primarialugoj.ro, secţiunea servicii ON-LINE / acte necesare, formulare / Biroul Autorizare activităţi comerciale.

În cazul în care unitatea a fost închisă, se vor aduce acte din care să rezulte acest lucru (rezoluţia de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului precum şi hotărârea adunării generale a asociaţilor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.