Meditații gratuite pentru examenul de bacalaureat

Universitatea Politehnica Timișoara vine în întâmpinarea elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat, oferind cursuri de pregătire prin programul de meditații gratuite la discipinele Chimie Anorganică și Chimie Organică intitulat „Cu UPT învăț CHIMIE”, predate de cadre didactice universitare de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului.

Prin acest program se urmărește recuperarea materiei restante, aprofundarea cunoștințelor în domeniile menționate, formarea de competențe necesare absolvenților de liceu, precum și familiarizarea elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat.

Concret, se vor organiza două grupe de elevi care vor urma sedințele de meditații la cele două discipline propuse, Chimie Anorganică și Chimie Organică, conform unei structuri și succesiuni a temelor predate stabilite pe baza programelor aprobate pentru probele scrise din cadrul examenului național de bacalaureat.

Ședințele de pregătire sunt gratuite pentru elevi și se vor desfășura online pe platforma Zoom Conference, simultan pentru cele două grupe, în perioada 11 martie – 10 iunie 2023, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Înscrierea se face completând online formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesaXcQad4L8kP0QDfLbh7cOUmTLSB-b1O8Wx9QLPWQFZOwOw/viewform?usp=pp_url

Participanților la cursurile gratuite nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de Universitatea Politehnica Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.