O nouă mentalitate înseamnă rezultate noi (P)

Stimati lugojeni,

Sunt Daniel Manzur și candidez pentru funcția de consilier al municipiului Lugoj pe listele Partidului Mișcarea Populară.

Sunt motivat să mă implic în această campanie care poate să schimbe radical componența consiliului local și să îi dea dinamică și pragmatism în folosul lugojenilor, al cetățenilor contribuabili la bugetul municipiului. Am hotărât să candidez în acest an pentru că am maturitatea suficientă și abilitățile demonstrate prin activitatea mea ca să pot contribui la demararea unui proces înnoitor, în situația în care Lugojul, locul în care trăiesc, orașul natal în are am hotărât să îmi cresc copiii, se află de prea multă vreme, ca oraș (municipiu) într-un regres continuu susținut de ultimele administrații.

M-am format într-o societate care se consideră liberă-după 1990, dar în care mulți cetățeni capabili în meseriile și profesiile lor, au abandonat acțiunile constante în folosul comunității. Individualismul și absenteismul ne duce în derizoriu, iar eu am o atitudine pro-activă și asemeni colegilor mei pot genera o schimbare. Consider că nu doar schimbarea de “persoane” care să ocupe noi funcții de consilieri după aceste alegeri este soluția. Prezența în viitorul consiliu al unor personalități cu „alt profil” este soluția: o altă mentalitate, înseamnă alte acțiuni care vor duce la rezultate diferite de cele pe care le observăm și ne nemulțumesc în mod firesc. Sunt capabil să produc schimbări și să contribui alături de colegii mei la structurarea unui alt sistem de atitudini, relații si aplicații ale proiectelor în plan concret.

Vin din mediul privat, cu o experiență care mi-a construit un profil activ, fără comodități și cu o determinare către pragmatism. Pot și putem să aducem în noul consiliu un alt suflu și un trend prin care Lugojul și-ar putea redobândi caracteristici de urbe demnă. Lugojul cu indentitate clară, era recunoscut, iar acum doar printr-un efort înnoitor îi putem da o identitate contemporană, nu una întoarsă doar cu fața spre trecut, ci una care să continue caracteristicile si necesitățile viitorului.

Votaţi Liviu Brîndusoni -PRIMAR şi echipa PMP la CONSILIUL LOCAL, poziţia 3 pe buletinul de vot!

E vremea schimbării şi e timpul să ne implicăm cu toţii pentru a decide împreună ce facem cu viitorul nostru, al copiilor şi nepoţilor noştri!

Toţi pentru Lugojul nostru!

 

Lugoj Expres O nouă mentalitate înseamnă rezultate noi (P) primar PMP Lugoj PMP Lugoj Liviu Brîndușoni echipa PMP Daniel Manzur Consiliul Local Lugoj candidat

 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Timiș; Executat de Boldureanu Petrică PFA; COD MANDATAR 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.