Intențiile PNL cu privire la sistemul public de sănătate (P)

Dragi Lugojeni,

Continuăm să vă prezentăm programul Echipei PNL. Astăzi despre intențiile noastre cu privire la sistemul public de sănătate.

Un alt capitol la care Lugojul suferă foarte mult.

Cu toții ne dorim un spital normal, modern. Cu toții ne dorim servicii medicale de calitate și o paletă cât mai largă de specialități medicale la dispoziția Lugojenilor. Ne dorim aparatură modernă, dar și personal de specialitate cât mai bine pregătit.

Ceea ce avem nevoie însă în mod urgent, este să începem demersurile pentru a construi un SPITAL NOU. Se poate, sunt bani, avem specialiști, ne lipsește doar voința politică.

Avem colegi specialiști, Dănuț Cliciovan (Medic Primar – Șeful Secției ATI) și Szucs Diana (Medic Primar – Șefa Secției Medicină Internă), profesioniști care știu ce trebuie făcut și mai ales știu cât de important este să avem un SPITAL NOU, dotat cu cea mai modernă aparatură.

Doctorul Cliciovan, în calitatea sa de Șef al Secției ATI, alături de colegii dânsului se bucură deja de cea mai modernă aparatură cu care poate trata pacienții. Toate acestea au fost posibile datorită faptului că actualul Guvern a alocat anul acesta 1 milion de euro spitalului pentru dotarea Secției ATI. Toate secțiile spitalului au nevoie de astfel de investiții astfel încât calitatea actului medical să crească.

Echipa PNL are o viziune realistă asupra a ceea ce trebuie făcut, dar și asupra drumului de urmat pentru a realiza ce ne propunem.

 

Comandat de P.N.L- Filiala Timiș, Executat de Boldureanu Petrică PFA, Cod mandatar financiar 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.