Noi contracte prin PNRR, semnate de Marcel Avram, primarul din Făget

Primarul orașului Făget, Marcel Avram, continuă să semneze, la București, contracte finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Edilul din Făget a semnat, săptămâna trecută, contractele pentru încă trei proiecte ce vor fi realizate prin intermediul PNRR, după ce, la începutul anului, a semnat contractele de finanțare pentru alte proiecte.

„Am semnat încă trei contracte în cadrul PNRR. Este vorba de reabilitarea Casei de Cultură, a internatului școlar și a clădirii școală + direcțiune. Până în prezent avem semnate 5 contracte de finanțare pe PNRR, în valoare totală de peste 3 milioane de euro. Termenul de implementare a unui astfel de proiect este de maxim 20 de luni de la semnarea contractului”, a anunțat Marcel Avram.

Cu ocazia vizitei la București, primarul din Făget a avut și o întrevedere cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor,  pentru a solicita sprijin în implementarea proiectului ce presupune realizarea unei piste de biciclete între Făget si Begheiul Mic.

 

Lugoj Expres Noi contracte prin PNRR, semnate de Marcel Avram, primarul din Făget proiecte primarul din Făget PNRR Marcel Avram Făget contracte de finanțare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.