Monseniorul Angelo-Narcis Pop, numit vicar general al Eparhiei Greco-Catolice de Lugoj

Prin Decretul nr. 571, începând cu data de 15 august 2023, monseniorul Angelo-Narcis Pop a fost numit în funcția de Protosincel – Vicar general al Eparhiei de Lugoj, Donec aliter provideatur (până la noi dispoziții), de către PS Călin Ioan Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj.

„Este o recunoaștere a muncii și a dăruirii monseniorului Angelo, un semn al continuității și deopotrivă al înnoirii. Ierarhul cheamă clerul și poporul la conlucrare în misiunea și munca pastorală și administrativă a eparhiei, de dragul Domnului”, a transmis Biroul de presă al Eparhiei de Lugoj.

Părintele Angelo-Narcis Pop s-a născut la data de 31 ianuarie 1971 și a fost hirotonit preot la 8 septembrie 1996. În decursul celor 27 de ani de preoţie a îndeplinit mai multe misiuni pastorale și administrative. Timp de 19 ani a fost vicar general al fostului episcop greco-catolic de Lugoj,  PS Alexandru Mesian.

 

Lugoj Expres Monseniorul Angelo-Narcis Pop, numit vicar general al Eparhiei Greco-Catolice de Lugoj vicar general PS Călin Ioan ot protosincel Eparhia Greco-Catolică de Lugoj Eparhia de Lugoj Decretul 571 Angelo-Narcis Pop

(Foto: episcopialugoj.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.