Marcel Avram și-a început cel de-al patrulea mandat de primar al orașului Făget

Unul dintre cei mai performanți primari din județul Timiș a fost învestit în funcție. Este vorba despre Marcel Avram, primarul liberal al orașului Făget, aflat la cel de-al patrulea mandat.

Ceremonia de învestire a primarului Marcel Avram și a noului Consiliu Local Făget s-a desfășurat cu respectarea normelor de securitate privind epidemia de coronavirus, fiind prezidată de către prefectul de Timiș, Liliana Oneț, împreună cu decanul de vârstă al Consiliului Local Făget, Ioan Mureșan, și cu cei mai tineri consilieri, Bogdan Boambă și Silviu Dumitrescu.

După depunerea jurământului, am ținut să le mulțumesc public membrilor vechiului Consiliu Local, secretarului general, domnișoara Valentina Sita, administratorului public, domnul Claudiu Avramescu, și viceprimarului, domnul Vasile Sita, pentru buna colaborare și să îi felicit pentru realizările pe care le-am avut împreună. Totodată, mi-am exprimat dorința și speranța că, împreună cu noul Consiliu Local, vom realiza și în acest mandat cel puțin la fel de multe lucruri bune pentru Făget și făgețeni. Ca de fiecare dată, am convenit, primar și consilieri locali, să lăsăm la ușă politica de partid și în deplin respect față de Constituția și legile țării și cu bună-credință să facem tot ce ne stă în putere pentru binele locuitorilor orașului Făget”, a transmis primarul Marcel Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.