Lugojul mai are un reprezentant în Consiliul Județean Timiș

Lugojul mai are un reprezentant în Consiliul Județean Timiș, începând de miercuri, 30 martie 2022.

Alături de Călin Dobra (PSD) și de Mihai – Cornel Anghel (PNL), în Consiliul Județean Timiș a acces și Nicu Bădina (PSD), care a obținut un nou mandat de consilier județean după demisia din forul administrativ județean a social-democratului Sabin Bociu.

Nicu Bădina nu este la primul mandat de consilier județean. Acesta a mai activat în funcția de consilier județean și în perioada 2016-2020.

„Dragi prieteni, astăzi, în fața Consiliului Județean Timiș, am depus jurământul pentru un nou mandat de consilier județean. Cu conștiința împăcată, pentru ceea ce am realizat până în prezent în plan politic și administartiv, cu deplină responsabilitate, am hotărât să fac un nou pas către administrația județeană, pentru un nou mandat de consilier județean. Experiența acumulată în timp, în plan profesional și în administrația publică, mă recomandă pentru această calitate. În perioada 2000-2016, am fost ales în patru mandate de consilier local municipal, din anul 2016 până în anul 2020 am fost consilier județean și din 2020 până în prezent consilier local la C.L.M Lugoj. Sunt un om care are capacitatea dialogului și a negocierii, sunt respectuos și prietenos cu cei din jur, dar în același timp exigent și cu mine însumi. Împreună cu colegii consilieri din grupul P.S.D Timiș, voi face tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Timiș. Mulțumesc tuturor celor care au fost, sunt și vor fi aproape de mine pentru realizarea celor propuse. Vă doresc multă sănătate vouă dragi prieteni și vă stau la dispoziție cu orice problemă în care vă pot fi de ajutor”, a transmis Nicu Bădina, după preluarea mandatului de consilier județean.

În urma accederii în Consiliul Județean Timiș, Nicu Bădina a renunțat la mandatul de consilier local în Consiliul Local Municipal Lugoj.

Un comentariu la „Lugojul mai are un reprezentant în Consiliul Județean Timiș

  • 1 aprilie 2022 la 11:16
    Permalink

    Mai bine lipsă… decat un asemenea reprezentant. Nicu PSD, cel care declara in 2005 ca nu are telefon mobil, dupa ce a raspuns la el. Un „sforar” local care s-a înfruptat nestingherit din banii cetățenilor, de la companiile de utilități a Lugojului, Meridian 22-apă-canal și Salprest, pana au falimentat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.