Lugojeanul Călin Dobra este noul președinte al Consiliului Județean Timiș

Începând de astăzi, social-democratul lugojean Călin Dobra este noul președinte al Consiliului Județean Timiș.

Călin Dobra a fost ales deputat la alegerile parlamentare din decembrie, dar a renunțat la mandatul de parlamentar și s-a întors în Consiliul Județean după ce fostul lider al CJT, Sorin Grindeanu, a fost numit prim-ministru al României.

Așa cum era de așteptat, Dobra nu a avut nicio problemă să fie ales, fiind singurul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. El a fost votat de 24 din cei 36 de consilieri județeni prezenți, deci și de doi consilieri de la PNL, partid aflat în Opoziție.

Călin Dobra are 38 de ani și este din Lugoj. De profesie, este profesor de sport. În perioada 2001-2012 și-a desfășurat activitatea didactică la Școala Gimnazială nr. 6 „Anișoara Odeanu” din Lugoj, iar din 2007 până în 2012 a ocupat și funcția de director al Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Din 2004 până în 2008 a fost consilier local la Lugoj, iar în perioada 2009-2010 a fost subprefect al județului Timiș. Timp de patru ani, din 2012 până în 2016, a ocupat și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, iar în vara anului trecut a fost ales consilier județean. În decembrie 2016 a fost ales deputat în Parlamentul României, dar la începutul acestui an a renunțat la mandatul de parlamentar și a revenit în Consiliul Județean Timiș.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.