Elev lugojean, calificat la etapa națională a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică

Un  elev lugojean s-a calificat la faza națională a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, o competiție care a apărut din dorința comunității formate în jurul olimpiadelor și loturilor naționale de a sprijini elevii în condițiile dificile provocate de pandemie.

Elevul Edward Christian Seracovanu, din clasa a VIII-a B de la Liceul Teoretic “Coriolan Brediceanu“ Lugoj, s-a remarcat la etapa județeană a competiției, unde a avut de rezolvat, în trei ore, două probleme de natură algoritmică, obținând un punctaj care i-a asigurat calificarea la etapa națională (unde va avea de rezolvat trei probleme de natură algoritmică, în 4 ore).

Edward Christian Seracovanu a fost felicitat pentru rezultatul obținut de către prof. dr. Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu“, care i-a urat mult succes la etapa națională. De asemenea, directorul liceului, a transmis felicitări părinților elevului și profesorilor implicați în pregătirea acestuia, prof. Ramona Dejica și prof. Cristian Vida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.