Duel fotbalistic Timiș – Caraș-Severin, pentru promovarea în Liga 3

Federația Română de Fotbal a stabilit modul în care se vor disputa jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediția 2024-2025.

Astfel, în urma tragerii la sorți, în funcție de regiunea geografică, se vor întâlni la barajul de promovare în Liga 3 câștigătoarea Ligii 4 Timiș cu câștigătoarea Ligii 4 din județul Caraș-Severin, primul joc urmând să se dispute pe terenul formație cărășene (16 iunie, ora 18), iar returul pe terenul formației timișene (23 iunie, de la ora 17:30).

La finalul turului Ligii 4 Timiș, pe primul loc este CSM Lugoj, cu 53 de puncte, având un punct avans față de ocupanta locului secund, CS Timișul Șag.

În Liga 4 din Caraș-Severin, la finalul turului pe primul loc se află ACS Magica Balta Caransebeș, cu 35 de puncte din 13 jocuri (11 victorii și doar 2 egaluri), iar pe poziția a doua – Nera Bozovici, cu 28 de puncte.

În jocul de baraj pentru promovarea în Liga 3, dacă egalitatea se va menține la puncte și la golaveraj după disputarea celor două manșe, partida retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se va menține, departajarea se va face în urma executărilor loviturilor de la 11 metri.

Din regiunea IV – Vest, în Liga 3 vor promova câștigătoarele jocurilor de baraj dintre campioanele din Liga 4 din județele:

  • Mehedinți – Gorj,
  • Caraș-Severin – Timiș,
  • Arad – Hunedoara.

 

(FOTO: FRF)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.