CSM Lugoj, victorie la Bacău și urcă pe primul loc în clasamentul Diviziei A1

Prim-divizionara CSM Lugoj a obținut o victorie scontată la Bacău, în debutul etapei a 18-a a Diviziei A1 și urcă, cel puțin pentru o zi, pe primul loc în clasamantul primei ligi feminine de volei.

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au impus cu 3-0 (25-9, 25-17, 25-16) pe terenul ultimei clasate, Știința Bacău, obținând cea de-a 13 victorie în actuala ediție de campionat.

Punctele formației CSM Lugoj au fost realizate de: Nevena Vukcevic (16 puncte), Silvia Coman (11 puncte), Mirta Velikonja Grbac (10 puncte), Nevena Vidojevic (9 puncte), Ioana Mănăilă (7 puncte) și Fanni Bagyinka (3 puncte).

În urma acestui rezultat, CSM Lugoj a urcat pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte, fiind urmată de Rapid București (39 de puncte) și CSM Volei Alba Blaj (38 de puncte), care au însă câte un joc mai puțin disputat.

Etapa viitoare, CSM Lugoj va întâlni, sâmbătă, 17 februarie, pe teren propriu, pe CSM București.

 

Lugoj Expres CSM Lugoj, victorie la Bacău și urcă pe primul loc în clasamentul Diviziei A1 voleibalistele CSM Lugoj volei feminin volei victorie Știința Bacău Rapid București prim-divizionara pe primul loc Lugoj Divizia A1 CSM Volei Alba laj CSM Lugoj CSM București clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.