Controale la transportatorii care circulă pe drumurile județene

Direcția de Drumuri și Transport a Consiliului Județean Timiș a continuat seria controalelor care au vizat respectarea prevederilor legale de către transportatorii care circulă pe drumurile județene.   

Pe parcursul lunii octombrie au fost derulate patru controale pe raza localităților Sânmihaiu Român (o acțiune) și Șanovița (3 acțiuni).

Controalele au fost executate în echipe mixte, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Timiș și Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier și au urmărit atât respectarea greutății și gabaritului, cât și legalitatea și existența actelor însoțitoare la vehiculele verificate.

Au fost oprite și s-au cerut documentele de la aproape 60 de autovehicule, fiind aplicate 20 de sancțiuni, în valoare totală de 49.540 de lei, urmare a constatării încălcării restricțiilor de circulație și a regimului circulației.

După cum au anunțat reprezentanții Direcției de Drumuri și Transport a Consiliului Județean, verificările vor continua și în luna noiembrie și vor viza mai multe artere din Timiș. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.