Claudiu Buciu a fost ales președinte al PNL Lugoj

Claudiu Alexandru Buciu a fost ales președinte al PNL Lugoj. Buciu nu a avut adversar în cursa pentru președinția organizației, după ce candidatura lui Ioan Ambruș nu a fost acceptată pentru că înscrierea în competiție a avut loc doar cu două zile înainte de alegeri, nu cu cinci, cum prevede statutul partidului.

La adunarea generală de alegeri au participat, conform anunțului făcut de organizatori, 125 de liberali lugojeni (dar au votat doar 115!) din cei 218 care au avut drept de vot, fiind cu cotizația plătită la zi.

De asemenea, au participat mai mulți membri din conducerea PNL Timiș, în frunte cu președintele interimar, Nicolae Robu. Nu a lipsit nici Alin Nica, primarul din Dudeştii Noi care a anunțat că va candida la șefia PNL Timiș, fiind contracandidatul lui Nicolae Robu.

În urma votului celor 115 liberali lugojeni care s-au prezentat la urne, noua echipă de conducere a PNL Lugoj, care „trebuie să dovedească, în 2020, că poate prelua frâiele orașului”, are următoarea componență:

  • Președinte: Claudiu Alexandru Buciu (108 voturi);
  • Vicepreședinți: Mihai Anghel (108 voturi), Adrian Serendan (103  voturi),  Ioan Câmpean (101  voturi), Adriana Corbeanu (100  voturi), Sorin Jivulescu (99 voturi), Valentin Farcaș (97 voturi), Diana Szucs (93 voturi) și Adrian Ștef (91 voturi);
  • Membri: Maria Cioclov (106  voturi), Sorin Hoholea (104  voturi), Luminița Wallner-Bărbulescu (103 voturi), Adrian Jurchiță (101  voturi), Gabriela Râmneanțu (100  voturi), Ștefan Szilagy (98  voturi), Abin Cania (94  voturi) și Nicoleta Mârșăvină (94  voturi);
  • Trezorier: Cosmin Daniel David.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.