Centrul Medical de Diagnoză RMN Lugoj beneficiază de un performant RMN 3 Tesla

La Centrul Medical de Diagnoză RMN din Lugoj, situat pe strada Timișoarei, la nr. 19A, a fost inaugurat, vineri, un performant aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN), cu un câmp magnetic de 3 Tesla, o investiție realizată de cunoscutul medic stomatolog dr. Hadiji Souhaiel.

La eveniment au participat: primarul Claudiu Buciu, Excelența Sa Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România, suprefectul județului Timiș, Andrei Molnar, alți invitați.

“În primul rând doresc să îmi exprim recunostința și aprecierea pentru munca, contribuția și efortul tuturor acelora care au făcut posibil ca astăzi să ne aflăm aici, la deschiderea Centrului Medical de diagnoza RMN- Lugoj. Sănătatea este cel mai de preț lucru pentru fiecare dintre noi.
Demersul dumneavoastră de astăzi vine în sprijinul atât al medicilor cât și al pacienților cu ajutorul acestui aparat performant ( RMN Tesla 3), diagnosticarea exactă a unor afecțiuni va fi mult mai facilă, ceea ce va duce la îmbunătățirea sănătății oamenilor din această zonă și la salvarea de vieți”, a afirmat subprefectul județului Timiș, Andrei Molnar.
Manifestarea a fost completată cu o expoziție de pictură – Autumnală, cu lucrări realizate de Maria Hadiji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.